Logotyp

nytillskott

rejmyre IRA

IRA rejmyre Maria Rörstrand

hackefors

Igår tog jag, mamma och Richard bilen många mil långt in i skogen för att besöka vår favoritloppis. Här är några av fynden vi gjorde. Allt som går i grönt och gult fick följa med mig och Richard. När jag plockade upp på disken sa mamma att alla mina fynd brukar vara färgmatchade, likadant den här gången! De söta små kaffekopparna från Hackefors fick följa med mamma. Jag hittade dem men överlät dem till henne då jag har koppförbud. Varken jag eller Richard dricker kaffe, men kaffekoppar, det har vi gott om ändå! Rejmyreglaset med små guldblad gör sig perfekt i min samling då jag bara för en kort tid sedan slog sönder ett av mina turkosa.

och ser ni tallrikarna? Mamma hittade dem till mig och sa ”Det är ju mustaschtallrikar, de måste du ha till dinmustaschkanna!” Såklart de fick följa med.

Nu ska jag varva ner för kvällen. Idag har jag spacklat, slipat och målat som en toka, och imorgon börjar jag att baka på mitt favoritcafé för en tid framöver. Spännande och lite nervigt.


Publicerat i Om loppis och fynd. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics