Logotyp

en lördag full av minnen

krokusar påskliljor
Idag på morgonen gick jag och Richard vår vanliga lördagsrunda och tog svängen förbi hans mamma. I hennes trädgård håller våren till.

Anna-Kakan våfflor ekologisk jordgubbssylt
Senare på dagen fick jag besök av fina Anna-Kakan. Vi åt våfflor och mindes vår underbara vänPatrick.

våfflor ekologisk jordgubbssylt
Våffla med grädde och ekologisk jordgubbssylt smakar bra det!

elliot vill äta våfflor
Elliot ville också smaka.

converse trasmatta
Sen snörade Kakan på sig sina vårskor och begav sig mot nya äventyr.

kopp arabia, Hirams kokbok
Jag satte mig på sofflocket, drack saft ur en av de nya kopparna och läste matlektyr.

arabia, hirams kokbok
Böckerna som har en ganska rolig historia. Jag letade i flera månader efter Hirams kokbok, i varenda bokhylla på varenda loppis utan resultat. och så idag sa jag med uppgiven röst till Richard ”jag ska bara gå och kolla efter Hirams kokbok”. Han nickade förstående. Jag kollade igenom matlagningsböckerna, men icke. Som vanligt! Men så vänder jag mig om och på bokbordet ser jag den röda boken och blir överlycklig! När jag lyfter på den så ligger även första boken där. Helt otroligt! Nästan lite kusligt. Men så är det. Plötsligt händer det!


Publicerat i Fina saker och inspiration. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics