Logotyp

rosen

teakbyrå, pinnstol, lindblomsgrön, olofkatten

Igår fick även en ny plastros följa med hem. Jag brukar ju ha en sådan i håret för det mesta. Tyvärr så finns det en annan här i hushållet som också gillar mina rosor. En liten person som inte är lika varsam som jag med hårprydnaderna..

ros, Olofkatten, lampa vintage

Jag försökte gömma undan den, men han hittade den varje gång.

ros i håret, sammetsklänning vintage 40-tal

Den här var min absoluta favorit, jag fick den av min vän Sanna för många år sedan. Jag hade den på hyllan i badrummet eftersom jag använde den nästan varje dag. En kväll när jag vilade i soffan såg jag Olof komma och gå med den i munnen. När jag gick för att ta tillbaka den så hade han gömt den och jag har fortfarande inte hittat den.

Han brukar gömma sina leksaker i Richards strumplåda, men rosen har bara försvunnit upp i rök. Tyvärr så har jag inte lyckats hitta en lika bra någonstans. Är det någon av er som har en liknande på lager?

Hoppas att ni har en fin fredagkväll! ♥


Publicerat i Om tassar & nosar. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics