Logotyp

bästa fredagen

Rebecca och Emil, frukostklubben, fredagsmys, olle eksell
I fredags var jag ledig från jobbet. Då gäller det att pussla och fixa så att man hinner träffa så många fina människor som möjligt. Det började på morgonen då min kära barndomsbästis Rebecca och hennes lilla Emil kom hem till mig för att äta frukost.

Rebecca och Emil, frukostklubben, fredagsmys, olle eksell, stig lindberg, marianne westman, mon amie, spisa ribb, adam
Frukostklubben med finsällskap helt enkelt.

Rebecca och Emil, frukostklubben, fredagsmys, olle eksell
Emil blir 8 månader här i dagarna och är världens buse. Jag är helt förälskad i honom. Fina unge. Rebecca och jag har känt varandra nästan hela livet. Det är så fint för vi har samma förstanamn, samma andranamn och samma 4 sista siffror i personnumret. På senare dar träffade vi oss också varsin Richard. Är inte det märkligt?

elliot, barnvagn randig
Elliot älskar barnvagnar och var väldigt nöjd när vi bäddat med en handduk så att han fick ligga där i.

trädgårdsfika, svenskt tenn, pantone, muminmugg, muminmamman
Efter frukostmyset tog jag bussen hem till mina föräldrar. Där bjöds det på kaffe, saft och choklad i trädgården.

pappa
Min fina pappa var kaffesugen

sandra och emmy
Framåt kvällningen tog jag bussen tillbaka till Kalmar för att möta upp ett gäng underbara personer. Älskade Sandra som jag inte hade träffat på en evighet, och min kära Emmy.

eric och gustav
och så de tjusiga herrarna Eric och Gustav. Vi firade sensommardagen på en brygga, lyssnandes på livemusik, drickandes kolsyrade drycker. Livsfin dag med så mycket älskvärda människor.


Publicerat i Om familj och vänner. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics