Logotyp

julias vardag

julias vardag
I förra veckan hämtade jag ett randigt paket på posten. I det randiga paketet fanns det en plåtburk med en babushka på, i plåtburken låg en grön royal krona-ljusstake (som de på bilden) inslagen i blått silkespapper tillsammans med ett sött meddelande. Jag som har önskat mig en grön hur länge som helst!

julias vardag
Det var från finaste fröken Julia! Hon är som ett smultron med ett stort hjärta. Jag är så tacksam över att våra bloggar förde oss samman. Hon är min bloggstorasyster som kommer med kloka och peppande ord när man som mest behöver det.

julias vardag
Julia gör världens finaste loppisfynd och förälskar sig i klänningar och gamla koppar, precis som jag!

julias vardag
Hon är även en av mina största inspirationskällor vad gäller inredning. Hon bor tillsammans med sina tre söta flickor i en av de finaste lägenheter jag vet.

julias vardag

julias vardag

julias vardag

Ja, ni ser själva! Fröken Julia är helt enkelt en fantastisk dam. Kika in hos henne och förälska er i alla vackra bilder och ord.
HÄR!

(ps, det är Julia som tagit alla de fina bilderna i det här inlägget)


Publicerat i Om familj och vänner. | 1 kommentar

En kommentar till “julias vardag”

  1. felicia skriver:

    Fantastisk var ordet.

Kommentera

Web Analytics