Logotyp

matigt

Kära ni, idag har jag inte hunnit med att fotografera något annat än det jag ätit så det blir helt enkelt de bilderna jag bjuder på i afton!
bricka plattan, frukostklubben
Idag på morgonen började jag med en stadig frukost då jag och min kära kompanjon Frida skulle fortsätta att rensa alla lager på jobbet. Ett hårt jobb, men oj vad fint det blev! Frida och jag jobbar tillsammans både på cafét och på lampbutiken mitt emot. Hur fint är inte det? Det är hur som haver på lampbutikens lager vi har rensat. Mycket saker blev det.. Har till och med hittat glödlampor och kartonger från 1940-talet! Så länge har butiken funnits.

lunch, halloumi, pastafjärilar, pepparrotssås med dill
När jag kom hem var jag lagom hungrig efter dagens hårda slit och orkade inte laga mat. Sicken tur att gårdagens rester stod i kylen. Fjärilspasta, halloumi och pepparrotsås med dill. Till det, en näve grönsaker såklart.

rosenknopp
När jag ätit klart hade jag ork nog att öppna det spännande paketet som mötte mig innanför dörren när jag kom hem.
En efterlängtad liten pärla gömde sig där i. Den får ni snart se närmare på!

kanelbullar, väckarklocka vintage, trappstege, rosenkopp, mon amie
Nu framåt kvällskvisten har jag varit så himla frusen och hängig. En stadig sockerchock är enda boten tänkte jag och värmde en kopp varm choklad och två kanelbullar från frysen. Nu känns det genast bättre och jag kan ta tag i kvällens sysslor.
Sedan hägrar Bonde söker fru på tv. Hallelujah!


Publicerat i Om mat. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics