Logotyp

när dimman lättar

fredagsklädd

Hej!

Nu har dimman i min kalender lättat en aning. Skönt!
Igår var den mest fullsmäckade dagen på länge. Dagen började med jobb och när jag framåt kvällen slutade pinnade jag med snabba steg hem för att göra mig iordning för kvällens äventyr.

Jag nämnde ju lite snabbt för en tid sedan att jag varit på möte i stadshuset med Kalmars ungdomsombud och igår var det dags för det vi planerade. Jag var en av inspiratörerna på en fantastisk tjejkväll på ungdomshuset i Kalmar! 150 urhärliga tjejer som ville veta mer om bloggande, vintage och bakverk. Det var så himla kul!

Efter tjejkvällen begav jag mig till Hej Kalmars ettårskalas med min Emma. När vi hade minglat runt en stund gick vi vidare till söderport där det var popafton. Där träffade vi fina vänner som vägde upp en småseg musikafton. Turligen lättade stämningen när min vän Gustav tog vid dj-posten framåt stängning och då dansade vi sönder våra skor.

Nu ska jag snart bege mig till jobbet och sedan ser jag fram emot en ledig söndag!

Puuh, vilket dagboksinlägg! Men det får gå det med. Hoppas att ni får en fantastisk lördag. Fridens liljor! /Eder Rebecca


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics