Logotyp

en vecka

bricka plattan, frukostklubben, pannkakor

Vet ni vad, imorgon är jag äntligen ledig en stund. Det ska bli så himla skönt. Jag ska gå upp och se på julkalendern som jag tycker är så himla bra. Sedan ska jag äta frukost och lyssna på Luciasånger i väntan på att Richard kommer hem från jobbet, för då ska vi nämligen åka iväg på äventyr. och på eftermiddagen kommer min Emma hit för att ta igen förlorad umgängestid. Ljuva tisdag med andra ord!

Lite såhär ser den roligaste delen av veckoplaneringen ut:

Åka på loppisrunda med Richard


Träffa min kära Emma

Kolla på Bonde-bröllopet med Sanna på onsdag

Fira Olof som fyller 5 år på fredag

Gå på ett annat födelsedagskalas på lördag


och så ska jag jobba, pyssla, baka och äta godsaker som pepparkakor och lussebullar där emellan. Det blir en fin vecka!


Publicerat i Om mig. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics