Logotyp

påfylld

Hej lördag!

Idag skulle jag varit ledig, men för att inte bryta ett invant mönster så valde jag att jobba i alla fall. Jag tycker det är skönt att jobba på helgen. Kunderna är extra glada och arbetsdagen är inte lika lång (inte för mig som jobbar inom handels i alla fall)

Ett annat invant mönster är mitt tedrickande, jag går inte runt utan te. Min favorit är gamla söder. Har ni några goda sorter att tipsa om?


Publicerat i Om mat. | 7 kommentarer

7 kommentarer till “påfylld”

 1. Hannah skriver:

  Hei!
  ”Fleur de geisha” från le palais des thés er min favorit!

 2. Emelie skriver:

  Chokladte är väldigt gott! Det tror jag att du skulle gilla. Vill man ha lite mer krydda, så är Chai-te också en favvo.

 3. Malin skriver:

  Jag tycker om vitt hallonte från Clipper. Gamla söder har jag aldrig testat men jag har varit bra sugen många gånger eftersom förpackningen är så fin. Har för mig att beskrivningen inte lät så god bara men jag ska nog pröva ändå eftersom du rekommenderar!

 4. Sandra skriver:

  Kalkstensdrömmar :)

 5. Jag är extrem tefantast, fungerar inte heller riktigt utan mitt te. En favorit bland ”påsteér” är Friggs Blueberry Cream, en liten fyrkantig låda med en hejdundrande jäkla smakupplevelse! Men oftast tycker jag ändå att te i lösvikt är det bästa i exakt alla lägen, och då är Chai en favorit, te med guava som smakgrund, Kahls tehandel har ett te som heter ”Vårkänsla”, och det smakar verkligen vår. Blommigt och fruktigt och fantastiskt! Sen finns en till favorit som i många butiker heter ”Studio 54″, det är med smak av jordgubbe och champagne, om jag minns rätt.

  Och hej och hå, där fick du visst en halv novell om mina tefavoriter.

 6. malin skriver:

  Jag måste också ha te för att gå runt. Favoriterna är rabarbergrädd, chokladmint, brunkullate, svartvinbär och farbror August. Allihop väldigt goda!

Kommentera

Web Analytics