Logotyp

första frukostklubben på nya bloggen


Hej fredag! och hej dagens frukost som blev havregrynsgröt med sojamjölk, hallon och mango. Förbenat gott!
Idag har jag redan hunnit med att träna och om några timmar ska jag till jobbet. Innan dess tänker jag läsa, diska och plocka. Inget extraordinärt utan mest bara jättevanligt.


Publicerat i Frukostklubben. | 14 kommentarer

14 kommentarer till “första frukostklubben på nya bloggen”

 1. Jessica skriver:

  Alltså ahhhhh gott. Havregrynsgröt är sjukt underskattat!

 2. creando skriver:

  Nu har jag läst ikapp mig lite här hos dig. Och jag måste säga att jag gillar verkligen vad jag hittar här. En väldigt fin blogg har du. Härligt att hälsa på hos dig, det gör mig på gott humör :)
  Kramar Kicki

 3. Emma skriver:

  Vackra bilder och gofrukost!
  Trevlig fredag fina Hallonsemla!

 4. Sofie Strahl skriver:

  Jag älskar din frukostbilder! Men hur får du det att se så soligt ut på alla bilder? :D

  • rebecca skriver:

   Haha, det är ganska soligt här just nu. och vi har så himla bra ljus i vår lägenhet! och så kan man ju alltid ljusa upp bilden lite efteråt om ljuset inte skulle varit tillräckligt vid fotograferingen! Kram!

 5. hanna skriver:

  Der ser himlans gott ut! :D

 6. Madeleine skriver:

  Ser så himla gott ut den frukosten. Önskar att jag kunde få samma ljus i min lägenhet också, men vi får bara morgonsol tyvärr.

 7. cornelia skriver:

  åh jag blev helt kär i din blogg! Alla fina färger och bilder :)

 8. Josefine skriver:

  Fin frokost, ser kjempe godt ut! Jeg skulle egentlig trene i dag også, men våknet opp med veldig sår hals så da fant jeg ut at det var best å la være. God helg!

 9. Malin skriver:

  Hej!

  Jag har märkt att du ofta äter ”exotiska frukter” till fika och frukost typ mango, osv. Varje gång så reagerar jag på det och nu kan jag inte hålla mig längre utan MÅSTE kommentera.

  Det finns idag ganska stor kunskap om vilken klimatpåverkan matkonsumtionen har. Ta t.ex. en mango som ofta transporteras ifrån länder så långt bort som Brasilien och om dessa transporteras med flyg så utgör de en helt egen klass med höga bidrag till Co2-utsläppen. Om dessa fraktas med båt är utsläppen dock inte lika höga. Frukter från Nord- eller Sydeuropa är bättre men som huvudreglel för både grönsaker och frukt gäller det att äta vad säsongen i Sverige bjuder!

  Naturskyddsförening har jättebra information om klimatsmart mat:

  http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/ata/klimatsmart-i-affaren/

  samt en fiffig app om man har en smartphone:

  http://www.naturskyddsforeningen.se/gron-guide/vart-arbete/gron-guide-i-mobilen/

  Tack för en annars supertrevlig och inspirerande blogg!

  /Malin

  • rebecca skriver:

   Hej Malin! Tack för informationen! Vi handlar i princip bara ekologiskt och har stor koll på från vilka världsdelar varan kommer ifrån. Vi köper bara svenska grönsaker och vi äter inte kött. I princip inga mjölkprodukter heller. Vi köper heller inte godis mer än kanske varannan månad. Allt annat vi handlar är ekologiskt. Jag köper inga nyproducerade kläder (om jag skulle behöva göra det så har jag en maxgräns på tre plagg per år) Jag kan inte lägga ett helt världssamvete på mina axlar. Frukt är ungefär det enda jag unnar mig, och det tycker jag faktiskt inte är särskilt ofta… Dock håller jag med dig och det är bra att du sprider ordet!

 10. Billy skriver:

  Havregrynsgröt är oslagbart gott. =)

 11. Nu var det en stund sedan jag besökte dig och jag måste bara säga – WOW! Vad fint du har fått det här, vilken underbar header <3 Det är superbra att du är så duktig med det ekologiska (läste kommentaren och svaret om bären), det försöker jag också vara även om jag också brukar göra undantag för just frukt ibland. Man kan inte göra alla rätt 100% av tiden :)

 12. felicia skriver:

  Det här måste jag ju testa!

Kommentera

Web Analytics