Logotyp

tävling!

Nu är det tävlingsdags minsann! Jag har fått så urtjusiga saker skickade till mig som jag tänkte att en av er ska få vinna!
En tygpåse och sjal från min favoritdesigner Gudrun Sjödén, en förpackning med gammaldags hemkolor från Sveas karamellkokeri, och sist men inte minst 5 förpackningar av Garants nya pyramidteer som inte ens finns i butik ännu! Fint va?

Såhär gör du för att tävla:

1. Följ min blogg på bloglovin!
För större chans att vinna:
1. Facebooka, Twittra eller blogga om tävlingen. Lämna en länk till ditt inlägg i kommentarsfältet.                            

2. Gilla hallonsemla på Facebook.

Tävlingen pågår fram tills nästa lördag då jag utser en vinnare! 

 


Publicerat i Fina saker och inspiration, Om tävlingar. | 51 kommentarer

51 kommentarer till “tävling!”

 1. kjersti skriver:

  følger deg allerede, twitrer konkurransen om et øyeblikk (@kjerstioghvalen er meg, du kan gå og se selv), og har likt på facebook!

  DU ER FIN!

 2. kjersti skriver:

  ps: jeg håper det går bedre med olof, lille pelsdotten.

 3. Maren skriver:

  Så mye fint! Jeg følger deg på bloglovin, og liker deg på facebook! God helg!

 4. Johanna skriver:

  Hej! Jag premenumerar redan på din blogg via bloglovin, men nu har jag även like:at dig på facebook och använt mig av din tävlingslänk i min logg (Johanna Larsson, heter jag btw). Är gärna med och tävlar! :> Kramis!

 5. Mariann skriver:

  Følger allerede på bloglovin, og har trykka like på facebook.
  God Helg !

 6. Felicia skriver:

  Hej! Jag är jättegärna med och tävlar! Jag har gjort allt som står att man ska göra, och här är länken till mitt inlägg om tävlingen, http://feliciaikransen.blogg.se/2012/april/tavling-hos-fina-hallonsemla.html

  Nu ska jag hålla tummarna för mig själv, haha! :D

  Kram Felicia

 7. Lisa skriver:

  hej! jag är självklart med och tävlar. följer redan din blogg på bloglovin och har gillat dig på facebook.

 8. Åsa skriver:

  Jag gillar dig på facebook och följer dig via bloglovin’, hoppas jag får vara med tävla fast jag är så trött i huvudet idag att jag inte ens klarar av att länka ett inlägg på facebook :P Ha en fin lördag!

 9. Anna Lagerqvist skriver:

  Jag gillar på facebook och följer via bloglovin’. Har även delat på facebook och twittrat :)
  https://www.facebook.com/profile.php?id=1520649130
  https://twitter.com/#!/SaganomSagorna/status/196199503311802368

 10. done and done, fina du! :*

 11. malin skriver:

  Jag följer på bloglovin´och gillar på fb, jag har delat på fb och bloggat här: http://mildamalin.blogg.se/2012/april/jag-vill-vinna-te.html. Och nu håller jag tummarna!

 12. Clara skriver:

  Jag vill vara med och tävla om de fina färgglada sakerna! Gillade allt sedan tidigare och valde twittra om tävlingen: https://twitter.com/#!/claracson
  Kram kram!

 13. Carina skriver:

  Hej Rebecca! Vilket härligt vårpaket, det måste jag såklart vara med och tävla om! Jag har haft en riktig svacka och varit sjuk och sur hela veckan men nu börjar det vända Och bloggar som din, en så härligt inspirerade, färgglad och positiv blogg gör att allt känns så mycket bättre för en stund :-) jag har följt dig på bloglovin länge, men visste inte att du fanns på facebook så nu gillar jag dig såklart där också. Jag ska tipsa om din tävling på min blogg, även om det innebär större konkurrens om den underbara Gudrun Sjöden sjalen ;-) Kram/ Carina

 14. https://twitter.com/#!/ordsamling/status/196243547077345281

  Twittrat, gillat på facebook (johanna andersson) och följt på bloglovin har jag gjort läääänge!
  Vilken fantastiskt vinstkompott. På nyårsafton gav jag mig själv en utmaning, som den tefantast jag är ska jag i år prova 40 nya tesorter. Jag brukar sällan tävla, men med utmaningen i åtanke, och med dessa fantasitksa saker i vinst så var det ganska så självklart! Nu håller jag bara tummarna!

  Solkramar!

 15. Lovisa skriver:

  Hejsan!!
  Jag följer redan dig på bloglovin och gillar din facebook-sida (vilket jag tycker är astufft)
  så nu hoppas jag att det för en gång skull är min tur att vinna den fina vinstpotten du lottar ut!

  Ha det bra :)

 16. Ine skriver:

  Følger på Bloglovin’ og liker på Facebook. Ha en fortsatt fin lørdag, Rebecca!

 17. Jessica skriver:

  Självfallet är jag med och tävlar, fina du! Visste inte ens att du hade en facebooksida – himla fint ju! Har självklart gillat och följer ju.
  Plus bloggat: http://litesocker.blogg.se/2012/april/tavling-hos-froken-hallonsemla.html
  Puss och kram! (Och krya på-önskningar till krasslig katt!)

 18. Pella skriver:

  Vad fint! Jag går ju in här och läser lite titt som tätt ändå men nu har jag lagt till dig på detta bloglovin också och hittat till dig på facebook och gillat dig där! Jag är inte lika aktiv på nätet för tillfället pga tidsbrist men kikar in här då och då som sagt och läser några inlägg åt gången istället! Nu får jag hålla en tumme för att vinna te och fin sjal. Jag älskar också Gudrun men unnar mig lite för sällan! Kram fina du

 19. frk f skriver:

  Hej! Jag följer dig nu på bloglovin. Har inte facebook men har bloggar
  om tävlingen här: http://frkenf.blogspot.se/2012/04/go.html?m=1

  Håller tummarna!

 20. Karin skriver:

  Åh! Det ser så fint ut så jag bara måste vara med att tävla! Så done, done och done :)
  http://lskling.com/2012/04/28/♥tips-om-tavling♥/

 21. Madeleine skriver:

  Vilket härlig tävling, bara måste vara med. Har twittrat, och följer dig på facebook och bloglovin. Länk till twittern. https://twitter.com/#!/Whitemaskgirl/status/196320020928802816

 22. Ella skriver:

  Åh vad fina saker! Är gärna med. Följer redan på bloglovin och har gillat på facebook!

 23. Inger Kristine skriver:

  Åh så mange fine ting! Liker deg allerede på Bloglovin, og ble nettopp din følger nr. 100 på facebook!!

 24. Kristin Olvén skriver:

  Haha, inser att min blogg ser fruktansvärt tråkig ut när jag länkar mitt inlägg, http://kristinolven.tumblr.com/post/22040504692/competition , men, kollar man runt mer har jag allt lite bilder! Håller i alla fall tummarna att man vinner! Gillade även på Facebook.
  Ha det gott! / Kristin

 25. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Jag följer dig på bloglovin,gillar på facebook och delar tävlingsinlägget där!
  Håller nu tummar och tår för chansen i den här härliga tävlingen!

 26. pop my heart skriver:

  Jag vill också vara med, jag gillar dig på facebook, följer på bloglovin’ (även om jag oftast läser via google reader) och har även skrivit om det på facebook.

 27. HANNAH skriver:

  Hej bästa du! Jag följer dig på facebook och bloglovin och skulle bli så himla överlycklig om jag fick vinna. Speciellt det där téet verkar ju helt underbart. Jag tycke att mitt té ska få stå framme och hur fint är det inte om man har så fina téer som du lottar ut här ovan? De skulle få stå framme på köksbänken jämt. Finfint! Kramar

 28. Josefin skriver:

  Jag följer dig på bloglovin och vill vara med och tävla!

 29. Linnéa skriver:

  Jag vill såklart vara med i tävlingen! Och följer dig på bloglovin & gillar dig på facebook gör jag förstås redan!

 30. Ekomorsan skriver:

  Åh klart man vill vara med och tävla om ekoprodukter! De är ju jättefina!!

  Jag både följer via bloglovin och blev nummer 106 när jag gillade via fb

  Nu håller jag mina tummar för att ekoförådet blir påfyllt här hemma :)

 31. Jennifer skriver:

  Jag följer redan dig via bloglovin såklart! Men nu har jag gillat dig på facebook (blev nog 107) och även delat din tävling! Jag vet tyvärr inte hur man länkar den länken :/

 32. Jag är gärna med och tävlar! älskar garants produkter de är alltid så fina! Här är länk till min tumblr: http://florprimaveral.tumblr.com/post/22116955699/tavlar-hos-hallonsemla#disqus_thread

 33. Emma P skriver:

  Nu följer jag dig på bloglovin och gillar dig på facebook. Återkommer med en länk :) Teerna (?) ser jättegoda ut!

 34. Jossan skriver:

  Ååååhåå, nu har jag bloglovin:at din sida, borde jag gjort för längesedan.. Har tyvärr varken fb eller twitter, hoppas det ger mej en chans ändå! Allt gott!

 35. Mirjam skriver:

  Kan man vara med och tävla fast man inte har bloglovin? Om man kan, är jag jättegärna med! :D

 36. charmere skriver:

  hej hej.
  nå følger jeg deg på bloglovin. og har blogget om tävlingen. ♥
  *h

 37. Beatrix skriver:

  ååh vill hemskt gärna vara med och tävla om de fina priserna ju. följer dig redan på bloglovin och nu har jag gillat din sida på facebook också. :) hoppas du njuter en massa av vårsolen på nosen fina fröken hallonsemla!

 38. Hejregina skriver:

  Hoppas på garantförpackningarna.
  Alltid lika fina grejer

 39. Nu kommer min första kommentar på din blogg någonsin tror jag, lite snyltaktigt bara för att det är tävling kanske, så jag ber lite om ursäkt såhär i förväg att jag är den där lilla tysta musen, haha.

  Nåväl, jag är jättegärna med och tävlar och jag skrev ett inlägg på min blogg om denna fina tävling: http://lejonskrik.blogg.se/2012/may/tropisk-frukt-kan-du-vinna-om-du-turen-finna.html

  kram! (och jag lovar att jag ska fortsätta kommentera i framtiden..)

 40. k a r i n skriver:

  Hej! Följer dig på Bloglovin sedan ett tag tillbaka och gillat din Facebook nu. Delar även tävlingen på Facebook bland mina vänner :)

 41. sofia skriver:

  Enligt alla konstens regler är jag med att tävlingen.
  http://fiffiz.wordpress.com/2012/05/03/tavla/

 42. Marte skriver:

  Følger på bloglovin og liker på facebook!
  Har blogget her: http://skogsau.blogspot.com/2012/05/hallonsemla.html
  God helg! :)

 43. Hannah skriver:

  For en fantastisk tävling, her var det masse fint man kan vinne! Jeg har gjort alt som krevdes, så jeg håper virkelig at jeg vinner en koselig vårpresang:) Ha en fin dag:)

 44. Johanna skriver:

  Har brevet jag skickade kommit fram? =)

 45. Kapten Strand skriver:

  jag vill vara med :)

 46. Linnéa skriver:

  Igår köpte jag Hirams kokbok på en loppis och då tänkte jag på dig! Minns din historia om när du hade ett sjå att hitta den!

 47. Jessica skriver:

  Självfallet är jag med! Och särskilt när det hägrar Gudrun Sjödén prylar i potten! :-D

 48. Jessica skriver:

  Självklart är jag med! och särklilt när det hägrar Gudrun Sjöden prylar i potten! :-D

Kommentera

Web Analytics