Logotyp

utrensningen

DSC_1703_kopia

DSC_1708_kopia

När jag rensade ur lägenheten och dess förråd insåg jag att jag hade alldeles för mycket prylar, möbler och kläder för att flytta med allt till torpet. Jag hatar att vara överbelamrad med saker. Då känner jag mig som en fånge. Därför har vi rensat som galningar. Bordet på bilden köpte jag och min mamma på en sommarloppis för många år sedan. Jag har älskat det villkorslöst, men nu finns det inte längre plats. Min kära lillasyster kom därför och hämtade det. Hon var i behov av ett soffbord. Kalasbra! Nu kan jag njuta av det hos henne istället.

Jag har en hel del möbler och saker kvar. Vad tror ni om bloppis? Kanske även med möbler?
Lampor, påslakan, kläder, porslin… Ja nämn något jag inte har överflöd av!


Publicerat i Hemma hos mig. | 21 kommentarer

21 kommentarer till “utrensningen”

 1. Naomi skriver:

  Ja, jättegärna bloppis! :D Du har så vackra saker!

 2. VisaLiza skriver:

  Blir onekligen lätt så att man samlar på sig. Kul att din syster fick ärva ditt bord, ett riktigt bra sätt att rensa tycker jag. Loppis kan nog vara klokt. Funderar på samma sak här hemma och klurar på om jag skulle ordna loppis i min trädgård. Liza

 3. Emmy skriver:

  Jättegärna bloppis! Du ser ut att ha det hur mysigt som helst.

 4. mildamalin! skriver:

  Gärna en bloppis! Din smak är väldigt lik min, så jag kan tänka mig att du har en massa saker som skulle trivas hemma hos mig. :)

 5. elle skriver:

  Det där känner jag igen, trots att man är ung så har man hunnit samla på sig massvis!!
  Bloppis låter som en ypperlig idé! :)

 6. elli skriver:

  Åh, jag skulle älska en bloppis!

 7. Så bra också när syster har bordet! Då har du möjlighet att ångra dig om ni flyttar eller möblerar om. :)

 8. Ekomorsan skriver:

  Härligt med utrensning och mysigt med torp!! Vad bra att din syster behövde bordet men resten skulle vara kul att se på bloppis :)

 9. Elin skriver:

  Åh ja, en bloppis!

 10. Frida skriver:

  Ja! Bloppis vill vi ha!!

 11. Hedvig skriver:

  Ja, ja ja det skulle vara superkul, då slipper man sitta och leta efter nåt snyggt eftersom du redan har allt ;)

 12. maria skriver:

  Supergärna bloppis! :)

 13. Rebecca skriver:

  Ja! Bloppis!
  Jag letar efter en lampa :)

 14. malin skriver:

  bloppis bloppis! jag är med på jakt efter lampa :)

 15. Maria skriver:

  Det er så bra når ting kan få et nytt hjem! Bloppis er en god idé! :)

 16. Emma skriver:

  Låter förträffligt med bloppis! :)

 17. lisa skriver:

  ja bloppis skulle vara skoj och jag behöver ju saker nu till när jag ska flytta :)

 18. Fröken Tö skriver:

  Bloppis, bloppis, bloppis!!!
  Du har det så himla fint så jag tvekar inte en sekund med mitt svar!
  Ha en fin söndag!

 19. karoline skriver:

  Jaaaa! Jag vill köpa hallonsemla-ting! Tänk vad fint att få äga saker som du ägt innan. Det skulle vara roligt!

 20. Annie skriver:

  Haha nackdelen när man själv gillar loppisar – man får lätt grejor i överflöd! Jag har hela förrådet fullt med grejor jag inte har plats med för tillfället… och senast jag räknade ägde jag 21 prydnadskuddar. ;-)

 21. Nina skriver:

  JA! Bloppa påslakan! Det är jag nämligen på jakt efter=) Och jag var just inne och såg på alla dina fina klänningar som hittat nya hem. Synd att jag var så sen på det=)

Kommentera

Web Analytics