Logotyp

frågestunden som Gud (eller jag) glömde

Men hallå, jag glömde ju att svara på resten av alla frågor ni ställde i december(!) så jag tänkte mjukstarta lite med några stycken här på en gång..

DSC_2795picmonk2

Ellen frågar:

Hej! Jag vill inte ställa för privata frågor, så ignorera bara dessa om det känns för personligt. Men lite nyfiken är jag ändå, hur kommer det sig att det tog slut mellan dig och din kille?

Och vågar man fråga vad som hände med katterna? Jag hade nog tappat fattningen helt om jag inte fick behålla min fina katt. Hoppas det var ok frågor. Kram!

Hej Ellen!

Anledningen till att det tog slut mellan mig och R var att jag inte var kär längre. Egentligen hade jag känt så väldigt länge, men jag försökte lura mig själv. Stod framför badrumsspegeln och grät om kvällarna och önskade att jag skulle få tillbaka en sådan där pirrig och fin känsla, men det hände aldrig. Det knäckte mig. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag älskade ju honom av hela mitt hjärta, men innerst inne insåg jag att vi hade glidit isär. Utvecklat helt olika intressen och framtidsplaner. Man kan inte hänga ihop bara för att eller för någon annans skull. Då skulle jag ha fått leva olycklig resten av livet. Till slut vågade jag ta steget. Det var det otäckaste och sorgligaste jag någonsin gjort, men samtidigt så rätt. 

Eftersom vi inte skiljdes som vänner blev det en slags vårdnadstvist om katterna trots att de var mina från början. Vi hade ju ändå haft dem ihop i fem år. Efter några olyckliga månader utan mina små älsklingar bestämde jag mig för att ta tillbaka dem, och det gjorde jag. Nu bor de här med mig, och jag är så himla lycklig över det.

C frågar:

Jag undrar om du kan tipsa om någon bra modeblogg? Inget extravagant utan vanliga hederliga vardagskläder kanske med lite inslag av second hand. Jag behöver inspiration! : )

Hej C!

Jag tycker att du ska titta in hos min vän Karoline. Hon är världens raraste och superinspirerande! I och för sig är nästan alla Karolines kläder vintage, men hon plockar ihop fina kombinationer!

karoline-600_5125ff2ce087c30df1af9683

Karoline porträtterad av fantastiska Anna Grundberg

Lisa frågar:

Å, allt om torpet! Från hur du kom på idén att vilja bo i ett torp till hur du hittade torpet till hur det blev ditt till hur det är att bo i ett litet torp till fler bilder tack! Kram!

Hej Lisa!

Det kommer ett helt inlägg tillägnat bara torpet snart! Då ska du får svar på dina frågar! : )


Publicerat i Om bloggar och om er, Om mig. | 5 kommentarer

5 kommentarer till “frågestunden som Gud (eller jag) glömde”

 1. Anna skriver:

  Vad söt du är! Älskar bilden på dig! Och starkt av dig att våga lämna. Du är modig! Kram

 2. karoline skriver:

  DARLING!!!! <3<3<3<3

 3. Frida skriver:

  <3 Ser fram emot inlägget om torpet!

 4. Åh, första bilden är så fabulöst fin. Så vacker & underbar! Hihi. ♥

 5. sara skriver:

  Hej! Ska snart åka till Småland och Öland, vad får man inte missa? Loppisar, fik, fina platser etc. Småland verkar vara rena paradiset för att göra loppisfynd :)

Kommentera

Web Analytics