Logotyp

fredagsaktiviteter på morgonkvisten

DSC_2511_kopia2 DSC_2618_kopia2

Sedan jag flyttade till landet har jag blivit urtrött om kvällarna och går och lägger mig skrattretande tidigt. Igår var klockan halv åtta när jag slocknade på sängen efter orden ”Jag ska bara vila ögonen lite”. Snark.

Men desto tidigare vaknar jag. Klockan 04:00 var jag pigg som en mört och nu är huset redan städat och jag är redo för en dags loppisletande.
.
Vad gör ni idag måntro?
.
.


Publicerat i Hemma hos mig, Om mig. | 14 kommentarer

14 kommentarer till “fredagsaktiviteter på morgonkvisten”

 1. Madeleine skriver:

  Låter härligt med att gå upp pigg. Har jag nog inte gjort sedan min son föddes. Men det är nog föräldralivets lott. Vilka häftiga pappersfåglar du har på bordet, har du gjort dem själv? :)

 2. Emelie skriver:

  Åh, det låter fint tycker jag! Om du läst min blogg på sista tiden så ser du ju hur jag cravar efter lantislivet. Min Mårten har precis flyttat in i min lägenhet men ändå så sitter jag och kollar på torp och hus på landet. Haha. One step at the time. (Inte min melodi, man måste ju få drömma…)

  Hoppas du får en fin helg!
  Kram!

  Ps. Kommer du upp till Stockholm någon gång så tycker jag att vi borde se över en fika!

 3. Ninnie skriver:

  Låter härligt tycker jag, det är väl den friska luften!:) Jag som bor mitt i stan somnar inte förrän 00 och vaknar allt som oftast av min lillskrutta kl06 :)

 4. jennifer skriver:

  Åh, men så mysigt!!

 5. Vicky skriver:

  skönt ju! idag blir en lugn fredag, men peppar också för loppis, fast imorrn! trevlig helg, fina du. <3

 6. sarapirat skriver:

  hahha,
  livet på landet…
  precis same same här. trött vid 8-9 tiden, men så vaknar jag vid 5 och går upp och mjölkar getter…

  älskar dom där morgontimmarna, innan världen har vaknat.

 7. Så himla fina bilder. ♥

 8. LisaMarie skriver:

  Jisses, du går alltså upp 04 av dig själv? Jag lägger mig också löjligt tidigt och stiger upp vid 5, men bara pga. av jobbpendling. Så länge man är pigg är det iofs skönt att komma upp i tid tycker jag, speciellt nu när det börjar bli vår. Om vintern sover jag gärna till 9.. :p

 9. Ina den Fina skriver:

  Så ljuvligt det är att lägga sig tidigt, tycker du inte också det? Sedan orkar man sticka upp tidigt och göra nytta hela dagen istället för att sova bort den för mig viktiga förmiddagen, det är då jag är som kreativast! Kram från Ystad

 10. Så himla fina bilder!!! Hoppas du hade tur på din loppisrunda:) Anna

 11. Nina skriver:

  Papperspyssel på bordet? Jag älskar fina papper och pyssel, lite av en besatthet för tillfället=) Jag loppade också hela förra helgen, underbart att säsongen är på gång nu känner jag!! Fyndade du?

 12. Vilket härlig morgonpyssel!

 13. Hittade precis till din härliga blogg och så ser jag att du bor i närheten av Kalmar, precis som jag:)
  Nu ska jag kika runt lite till här inne.
  Trevlig helg på dig!
  Kram Emma

 14. Malin skriver:

  Det är lantluften! Men det är skönt med all extra tid på morgonen. Man hinner mycket då!

Kommentera

Web Analytics