Logotyp

en liten ros av marsipan

DSC_3589_kopiaDSC_3587_kopia3DSC_3579_kopia

Igår fyllde min allra käraste år. Han önskade sig en prinsesstårta, så en sådan fick det bli. Astrid Lindgren-rosor är hans favorit, så några sådana försökte jag mig på att göra i marsipan. Hur slutresultatet blev får ni se alldeles snart!


Publicerat i Om kärlek, Om mat med taggarna , , , , . | 8 kommentarer

8 kommentarer till “en liten ros av marsipan”

 1. Sjukt fina rosor! Lyllo han som får prinsesstårta på sin födelsedag :)

 2. Vicky skriver:

  men gudars, du är så himla himla duktig! som på riktigt ju.

 3. zandra skriver:

  aldrig hört talas om Astrid lindgren rosor. Varför heter de så? men himla fina var de! duktigt :)

 4. Frida skriver:

  Åh! Kommer ihåg en gång när jag var liten och hade fått marsipanrosen från en tårta och sparade den till sist. Innan jag åt upp den gick jag iväg en stund och när jag kom tillbaka hade pappa ätit upp den, eftersom han trodde jag var klar… Ett av mina större barndomstrauman…

 5. Tant Emma skriver:

  Vilka härliga bilder! Duktiga kreativa du :)

 6. Ninnie skriver:

  Men oj så fin den blev!!

 7. Nina skriver:

  Men oj, så fint! Och hembakad prinsesstårta är ju typ hur lyxigt som helst!

 8. Lisa Marie skriver:

  Åh, den där tårtan du gjorde var så fantastisk! Måste kika in här lite då och då bara för att titta på den – så fin! Och rosorna, alldeles underbara! Väldigt skickligt och omsorgsfullt gjorda!

Kommentera

Web Analytics