Logotyp

växthuset

kopiaväxt kopiaväxthusstol timjankopia
För ungefär en månad sedan stod vårt växthus klart. Nu frodas det för fullt där inne och det känns så fantastiskt bra. Helt klart mödan värt. Vi ritade och byggde allt själva från grunden. Gödslade och satte våra försådda plantor. och nu är det bara att njuta och skörda. Sicken lycka.

Har ni växthus eller odlar ni kanske på annat vis?
.
.


Publicerat i Hemma hos mig, Om växter och odling med taggarna . | 13 kommentarer

13 kommentarer till “växthuset”

 1. Elle skriver:

  Fint! Vad duktiga ni är!
  Jag har sått Aster, morötter, rödbetor och sallad i mina pallkragar i år :)
  Bild finns på senaste inlägget på bloggen om du vill se!

 2. Pyrola skriver:

  Sååå fint! Jag har nybyggt växthus på jobbet, det är dock inte fullt så mysigt som ditt, men jag älskar ändå att stå där inne och pyssla med plantor ^^

 3. Vicky skriver:

  meeen vilken dröm! duktiga ni. puss från mexico!

 4. Kajsa skriver:

  Åh, vad härligt! Jag bor tyvärr i lägenhet och hade så innerligt velat ha en stor trädgård och kunnat vara så självförsörjande som möjligt. Vad underbart det hade varit. Jag får nöja mig med mina örter så länge. Du får jättegärna skriva om vad ni odlar och egentligen precis allt om hur härligt ni verkar bo!

 5. Emma skriver:

  Bor för första gången i lägenhet med balkong så jag mjukstartar med plocksallad, jordgubbar, sockerärtor och en paprika där ute och sen har jag en kruka basilika i köket!

 6. Sarah skriver:

  Så tjusigt med växthus! Vi flyttade in i lägenhet med inglasad balkong i höstas. Först gillade jag den inte riktigt, kändes mest som en pensinärsgrej med inglasat tänkte jag. Men så kom jag på att den blir ett kalasbra växthus! Jag var lite sen i starten så odlingarna går lite långsamt, men massa tomatplantor, sockerärter, ett gäng örter och diverse andra planteringar växer där ute iallafall.

 7. VisaLiza skriver:

  Så härligt med ett eget växthus och så duktiga ni har varit som har byggt det själva. Liza

 8. Frida skriver:

  Åh så trivsamt! Jag gör mitt första växthus år iår. Det går förhoppningsvis bättre och bättre, men jag hoppas på lite skörd innan hösten iaf!

 9. Ah, vad härligt!
  Odlar lite kryddor på balkongen i Bredäng för tillfället men drömmer om ett visst hus hemma i Hälsingland. Nästa sommar hoppas jag att jag bor i det huset och har min egen trädgård :)
  /Evelina

 10. Malin Aurora skriver:

  Åh jisses så fint!

 11. Din blogg är så vacker! Härligt med växthus :)

 12. Tant Boel skriver:

  Jag bor i en liten etta med fransk balkong just nu, men lyckades ändå odla rätt mycket sallad, basilika, oregano och mynta, så det kan jag leva ett bra tag på!

 13. Petra skriver:

  Vad mysigt det ser ut;)

Kommentera

Web Analytics