Logotyp

1 november

.
DSC_6044_kopia DSC_5877_kopia

DSC_6278_kopia_kopia3

1 November. Det här kommer att bli en bra månad. Att göra en massa mysiga saker för att ladda med energi när mörkret blir allt mer påtagligt. Fotoljuset är näst intill obefintligt, men så länge känslan är där så gör det inget.

Igår blev vi med kontor. Jag är alldeles pirrig i magen. Det är så roligt att få jobba med ett gäng superkreativa människor dagarna i ända, och med en alldeles egen plats att hålla till på blir det ännu mera på riktigt. Att man kan göra lite vad man vill bara man ger sig fanken på att det går! Glöm aldrig det.

Trevlig helg!
.
.


Publicerat i Hemma hos mig, Om mat, Om tassar & nosar med taggarna , . | 6 kommentarer

6 kommentarer till “1 november”

 1. Sandra skriver:

  Jag känner lite att nu när jag har kommit på vad jag vill göra (och att man faktiskt kan vilja göra fler än en sak) så är jag betydligt mer peppad och glad inför att jobba mig dit också. Det tycker jag är en megabra sidoeffekt för mig!

 2. Frida skriver:

  Åh vad jag önskar att jag hade ditt driv! Och några fina affärsidéer!

 3. Vicky skriver:

  jag tror också på november. vi bestämmer att den ska bli fin!

 4. Vad roligt och spännande det låter! Tack för peppiga orden, behövs nu :)
  Alltså fotoljuset, håller med, i dag känns det som att det började skymma redan vid två! Bäst att vänja sig :)
  Vad vacker Blanca är och vilka fina koppar!

  /Evelina – Evelinas Ekologiska
  http://evelinasekologiska.blogspot.se/

 5. Vad roligt att se din blogg, den är superfin och bilderna är jättefina! Roligt med de peppande orden, jag är ny i bloggvärlden så jag behöver verkligen höra att allt går om man ger sig fanken på det!! Håller med om att vi bestämmer att november blir fin!

Kommentera

Web Analytics