Logotyp

vilodagen

.
Processed with VSCOcam with m5 preset bild 2 bild 4

Idag har det varit som vår här i skogen, dagens sanning. Vi har marktäckt vinbärsbuskar och krusbärsbuskar med tidningar och hönsgödsel så att kirskålen inte ska ta upp all näring för dem sedan när tiden är inne. Till elvakaffet bakade vi kärleksmums efter mitt eget recept. Den avnjöt vi till en dokumentär om kapitalism, uppkrupna i soffan. Mycket bra söndagsbestyr om jag får säga det själv!  : )
.
.


Publicerat i Om växter och odling med taggarna , , , , . | 10 kommentarer

10 kommentarer till “vilodagen”

 1. Så koselig søndag:) Så fine katter du har! Håper kvelden blir like fin:)

 2. Carro skriver:

  Det blev ingen vargavinter som förra året, åtminstone inte här i Jönköping. Nu längtar jag efter solen! Och att få börja med kolonilotten:). Ni ser ut att bo helt fantastiskt fint! Härlig dag.
  Jag tar gärna namnet på dokumentären, är alltid på jakt efter bra sådana eftersom jag sett så himla många om miljö och en del om ekonomi:)!

  • rebecca skriver:

   Våren är på intågande! Här utanför sjunger fåglarna just i detta nu. Dokumentären heter Godheten! av Stefan Jarl. : )

 3. Frida skriver:

  Tänk att ni redan har vår! Det tycks vi också närma oss och det är helt ofattbart. Så hemtrevligt det ser ut med dina fina katter. Hoppas du får en lika härlig vecka!

  • rebecca skriver:

   Ja, det är helt otroligt! Det är lite som 2008. Då hade vi ingen vinter alls. Men det är ju så ibland. En trevlig vecka till dig med raring <3

 4. Malin skriver:

  Fantastiskt fina bilder på vad som verkar ha varit en underbar dag. Katterna stillar inte direkt mitt kattskaffarbegär. Och den där kakan skulle jag gärna vilja ha recept på!

 5. Camilla skriver:

  Fina bilder! Katter och tulpaner är bäst :D

 6. lisa skriver:

  men åh kakan ser jättegod ut. fina bilder!

Kommentera

Web Analytics