Logotyp

nyligen slöjdat

.
.
DSC_8269_kopia3
DSC_8277_kopia

I höstas virkade jag mig en sjal efter förklaringar och mönster av min kära vän Malin. Den sjalen kom att bli min absoluta favorit och den har värmt mig hela vintern. Min mamma blev oerhört avis så jag bestämde mig för att göra en till henne i present. Min lillasyster ställde snällt upp på att modella för att ni skulle få se det färdiga resultatet. Enkel och rejäl. Precis så som jag vill att det mesta ska vara!
.
.


Publicerat i Om slöjd och hantverk. | 8 kommentarer

8 kommentarer till “nyligen slöjdat”

 1. Malin skriver:

  Vad fin den blev. Ser så himla stor och go ut! Roligt att kunna inspirera. Så många kramar att armarna tar slut!

 2. Emmy skriver:

  Hallå va fin! Kan du lära mig göra en också? Puss och kram!

 3. emma skriver:

  Underbar sjal!! En sån måste beställas av mamma ;) Beskrivning?
  Älskar din blogg om det enkla i livet! Du inspirerar mig!

  Kram!

 4. Katie skriver:

  hej, vilka underbara bilder du tar! blir glad av dem, tack!
  sedan undrar jag också vilken tema på bloggen du använder, alltså designeditorn på din blogg, om du använder dig av blogg.se? jag tycker din design är såå fin! tack och ha en fortsatt fin dag :)

  • rebecca skriver:

   Men vad rar du är! Tack, jag blir så glad! Jag använder wordpress. Designen har min kompis Oscar fixat, eller ett alldeles eget hallonsemla-tema. Det går nog att göra liknande i blogg.se! :)

 5. Fröken Tö skriver:

  Åh vilken vacker sjal! Verkligen duktigt av dig! :)

 6. Ulrika Olsson skriver:

  Bra jobbat! Jag klarade, med nöd och näppe, av en! Inte för att det var svårt, men för att jag har dåligt tålamod! Ska nog försöka virka en till i sommar, bra mycket glesare. De är fina i alla sin enkelhet!

Kommentera

Web Analytics