Logotyp

västafrikansk gryta med jordnötter och grönkål

.

Photograph_kopiaPhotograph (1)Processed with VSCOcam with t1 preset

För några veckor sedan testade jag det här receptet. Gör det ni med. Så sjukt gott, och väldigt enkelt.
Jag tänkte att jag ska försöka dela med mig lite mer utav vad jag lagar för mat här hemma i framtiden. Jag inspireras mycket av bästa Lovisa. Hon är så himla duktig på att variera sin mat och inte krångla till det allt för mycket i köket. Kolla in hennes kategori ÄTA för mängder utav matinspiration!
.
.


Publicerat i Om mat med taggarna , , . | 5 kommentarer

5 kommentarer till “västafrikansk gryta med jordnötter och grönkål”

 1. Emmy skriver:

  Alltså ljuvlighet! Måste testas!

 2. Vicky skriver:

  grönkål! älskart. måste testa. och gudars vad längesen det var jag åt ris inser jag nu. blir till lunch tror jag nog!

 3. Sandra skriver:

  Ser megagott ut! Jag har börjat laga mer mat med hjälp utav vänners pinterestalbum och bloggar. Ett bra matbloggstips är denna: http://produceonparade.com/ Det är veganskt och mycket matigt och typ bara ingredienser som jag gillar hela tiden! Ett litet tips sådär till alla som vill ha fler recepttips helt enkelt! <3

 4. lovisa skriver:

  nämen åh, tack för de fina orden rebecca! och det här såg ju riktigt smarrigt ut. måste nog testa något liknande framöver!

 5. Malin skriver:

  Men om-nom vad gott det där såg ut. Måste provas. Jag blev bjuden på en magiskt god gryta häromdagen, den tror jag att du skulle gilla. Här hittar du receptet: http://vegoriket.se/gryta-med-kikartor-roda-linser-koriander-kokosmjolk-tomat-och-fan-och-hans-moster/

  Kram!

Kommentera

Web Analytics