Logotyp

stunder att njuta av

.
DSC_0154_kopia
DSC_0174_kopia

Om somrarna har jag ingen som helst semester. Hittills är det inget som jag lider av av, jag älskar ju att jobba med fika och bakning. Det känns som att jag hinner lika mycket som alla andra ändå. Jag har blivit proffs på att ta tillvara på lediga stunder. Lugna frukostar de dagar jag börjar jobba sent, långa promenader med Blanca innan det blir för varmt och så minst en bukett med ängsblommor att pryda torpet med när man kommer hem.
Då får man ändå vara glad.
.
.


Publicerat i Om mig. | 3 kommentarer

3 kommentarer till “stunder att njuta av”

 1. Ine skriver:

  Så flink du er til å jobbe! Og like viktig – flink til å ta vare på de der gode stundene. God sommerkveld, fine Rebecca!

 2. Frida skriver:

  Nu är mitt blogguppehåll över igen. Och jag saknar dina inlägg. KRAM!

 3. betty skriver:

  Hej Rebecca!
  Du bor i en sån fin liten stuga, jag blir riktigt avundsjuk!!!
  Har du köpt den själv eller hyr du den?
  Hälsn Betty

Kommentera

Web Analytics