Logotyp

känslan av att stupa i säng, trött men glad.

.
DSC_0821_kopia
DSC_0809_kopia2

Igår spenderade jag knappt någon tid alls här hemma. Tidig morgon åkte jag iväg på kaffekurs, och när den var slut åkte jag vidare över Ölandsbron för att hälsa på mina käraste vänner Emmy & Leon. Där bjöds det på grönsakssoppa, framtidsprat och lika många vettiga som galna idéer. Jag skrattar alltid så att tårarna sprutar när jag umgås med dem. När jag sedan satt i bilen tillbaka hem blev jag inringd för att hjälpa till vid en föreställning på teatern. Så kosan fick bära dit och inte hem än på många timmar.

Framåt midnatt stupade jag i säng. Trött men glad, och med en större portion framtidspepp än vad jag haft på länge.
.
.


Publicerat i Om familj och vänner. | 3 kommentarer

3 kommentarer till “känslan av att stupa i säng, trött men glad.”

  1. Malin skriver:

    Åh, det låter alldeles fantastiskt. Jag vill veta mer…

  2. Frida skriver:

    Jag skulle också vilja ha framtidspepp! Jag vill helst backa tiden och glömma eländet som trängt sig på :-(

  3. Synne skriver:

    Å, det er så fint med slike dager som er fulle av flotte folk og hyggelige aktiviteter! Alt går bra så lenge man har gode venner <3

Kommentera

Web Analytics