Logotyp

bästa tomatsorten

.
DSC_0731_kopia

Här kommer ett tips att skriva in i odlingskalendern inför nästa år! Nämligen körsbärstomaten Chilega. Den har blivit vår absoluta favorit efter två odlingssäsonger. Frukten växer i breda klasar, är söt och väldigt smakrik! Vi har odlat den på friland och fått extremt stor skörd.

Skriv upp på direkten! Ni kommer inte att bli besvikna. Finns att beställa HÄR.
.


Publicerat i Om växter och odling. | 4 kommentarer

4 kommentarer till “bästa tomatsorten”

 1. Malin skriver:

  Om-nom, den ska vi prova nästa år!

 2. Emma skriver:

  Åh, låter ju hur bra som helst!
  Vi hade en ”vanlig” tomat på friland i år och fick jättefin skörd, men att ha en körsbärstomat på friland nästa sommar vore ju kanon! I år hade vi bara körsbärstomater i stora krukor utomhus, men man får ju plats med så mycket mer om man kan odla på friland. Tack för tipset, ska skriva upp sorten!

 3. Odlade dem också! Så goda! :) Kommer absolut att odla dem nästa år.

  /Evelina – Evelinas Ekologiska

 4. Frida skriver:

  Tack för tipset! Vår tomatskörd var sparsam. Bättre lycka nästa sommar då!

Kommentera

Web Analytics