Logotyp

januari gör mig glad

.
DSC_1940_framförbrasan

För några dagar sedan dog min telefon. Stendöd. Det har inte varit särskilt jobbigt att klara sig utan, snarare skönt. Dessutom är det ju svindyrt att köpa en ny. Med avsaknad av instagram och mobilkamera så har jag plockat upp min systemkamera dessto mer, och det är så väldigt roligt. Inget ont som inte för något gott med sig helt enkelt.

Januari har hittills gjort mig glad. Jag får saker gjorda och har massor med tid över att sitta vid brasan och slöjda. Jag har till och med hunnit att avverka två av mina nyårslöften. Kan ni gissa vilka?
.
.


Publicerat i Hemma hos mig med taggarna , , . | 9 kommentarer

9 kommentarer till “januari gör mig glad”

 1. Anna skriver:

  Vilken mysig bild!

  Ibland kan det vara skönt att ta en paus ifrån mobilen och allt vad innebär,
  även om det i ditt fall inte var planerat :)

 2. Ellen skriver:

  det är verkligen så, att systemkameran kommer fram mer när en prioriterar bort (eller inte kan använda) mobilen. Fint iallafall! Det är nog nyttigt att vara utan ett tag, så en inte blir så upphängd på den. JG har en vän so. Med jämna mellanrum tar bort alla appar till sociala medier bara för att kunna ta en ärlig paus.

 3. Emma skriver:

  Och så fin och stämningsfull bild sen!

 4. Ine skriver:

  Så deilig! Og så fin blåfarge på garnet ditt. Fortsatt god januar, Rebecca!

 5. Vicky skriver:

  tråkigt men telefonen, men skönt att det kändes skönt ändå. fint att höra nåt här från dig igen! :*

 6. Linnea skriver:

  Blir alltid så glad när jag går in här och ser ett nytt inlägg! Du har sådan fin stämning i dina bilder och
  skriver lika så. Spännande med nyårslöftena! Svårt att gissa dock, men bra jobbat!

 7. Karin Lilly skriver:

  ja januari kan allt vara en fröjd! Tråkigt det där med din telefon, men som sagt: inget ont som inte för något gott med sig. Har själv börjat fundera på att lägga ifrån mig telefon en tid, bara för att se vad som händer. I förhoppningar om att bli mer social och ta kontakt med omgivningen mer, använda systemkameran/analoga kameran mer osv.

 8. lisa skriver:

  härligt att januari är bra :)

 9. Malin skriver:

  Så himla fin bild! Jag vill sitta där!

Kommentera

Web Analytics