Logotyp

sista veckan i november


dsc_5375_vardagsrum1
dsc_5398rosor1

Måndag, sent i november. Jag blev hemma med ryggskott. Vaknade flera gånger i natt av att ryggen gjorde så ont. Idag på morgonen kunde jag inte resa mig upp. Ligger i sängen och tittar på serier, planerar julbaket och virkar. Blanca har flyttat sig från soffan och kommit in hit för att göra mig sällskap <3

Tänk att det är första advent på söndag! Jag ser verkligen fram emot att ta fram adventsljusstaken och hänga upp proletärstjärnorna. Jag väntar nog dock till på lördag med att plocka ner jullådan från vinden. Tycker fortfarande att det känns aningen tidigt. Har ni plockat fram pyntet ännu?

Önskar er en fin vecka <3
.
.


Publicerat i Hemma hos mig. | 2 kommentarer

2 kommentarer till “sista veckan i november”

  1. Emilia skriver:

    Så roligt att få se en glimt av ditt hem! Du har det så smakfullt <3 jag väntar också till helgen med att ta fram julsakerna, känns bäst :) kram

  2. Frida Östman skriver:

    Vilket härligt ljus på bilderna! Här är det bara grått och skymmer redan vid tvåtiden på eftermiddagen. Idag bakar vi och delar av pyntet har kommit fram!

Kommentera

Web Analytics