Logotyp

Första söndagen i november


Blanca
Igår gick jag till sängs ganska krasslig, idag vaknade jag något piggare. Så skönt när det händer! Erik och Blanca hade varit uppe och promenerat redan klockan fem, jag valde att sova några timmar till på veckans enda lediga dag. Blanca gjorde mig sällskap efter promenaden.

över_sista
Sen blev det frukost. Jag har testat en vegansk ost från Green Vie, utan palmolja och inte alls så plastig som vissa andra vegostar kan kännas. Dock inte så smakrik men helt ok ändå. Fungerade även bra att smälta för den som undrar.

sidan_sista
Den sista färska, svenska gurkan för i år kan jag tro :/

prydnadsäpple
Vid halv tio var vi färdiga för en tur till stan. Prydnadsäpplena såg så goda ut i höstkrispigheten, som marsipan!

citrus
Jag laddade upp med citrus i bilen.

parken
Väl i stan tog vi en tur på Ikea, köpte ljus och reflexer. Det var egentligen det enda målet vi hade för dagen. Vi passade på att äta lunch där. Men det tog jag ingen bild på, jag satt mest och var chockad över hur mycket mat folk slängde. Vi kom precis när det var brunchbuffé och flera personer slängde oskalade ägg, tre fyra korvar var, köttbullar och hela glas med juice. Jag blir så ledsen, sådant fruktansvärt slöseri. Djur som har dött i onödan och människor som hungrar på andra ställen, att man inte skäms.

När vi var klara på Ikea bestämde vi oss för att promenera i stadsparken en sväng.

Lilly
Där mötte vi Lilly och hennes matte Emma. Alltså hur kan man ha ett så litet, gulligt ansikte?

Sara_Ella
Mina favoriter Sara och Ella var också med <3  Så härligt när man möter sina vänner bara sådär utan att man planerat det!

porten
Intill gamla kyrkogården ligger ett hus som renoveras så vackert och varsamt. Blir glad varje gång jag ser det.

dålig_vaktkatt<32
Träffade en vaktkatt som inte var så bra på att vakta. Han ville mest gosa.

Resten av dagen har ägnats åt kortspel och fika. Framåt kvällningen promenerade vi till kyrkogården i vår by för att ägna tankarna åt dem som saknas oss och titta på ljusen som fortfarande brann på gravarna.
En bättre söndag i min bok.
.
.


Publicerat i Frukostklubben, Om tassar & nosar, Om utflykter och trevliga platser. | 0 kommentarer

Kommentera

Web Analytics